انتخاب مواد غذایی تاثیرگذار در بروز حساسیت فصلی

به گزارش هدا بلاگ، یک کارشناس تغذیه گفت: در فصل بهار استفاده از مواد غذایی اگر آگاهانه انتخاب نشود منجر به آلرژی خواهد شد.

انتخاب مواد غذایی تاثیرگذار در بروز حساسیت فصلی

عاطفه صوفی کارشناس تغذیه در گفت و گو با خبرنگار از گفت: در فصل بهار از هر نوع مواد غذایی استفاده نکنید چون بعضی از سبزیجات آلرژی زا هستند.

صوفی با بیان به اینکه مصرف ماهی های چرب مانند سالمون اسید های چرب امگا3دارد و باعث کم شدن بعضی علائم آلرژی می گردد اضافه نمود: مصرف قارچ و گوجه فرنگی و کرفس باعث سوزش گلو و آبریزش بینی در فصل بهار می گردد که باید مصرف آن ها کاهش یابد.

صوفی گفت: مصرف قارچ، گوجه فرنگی، کرفس، باعث افزایش هیستامین در بدن و تشدید علائم آلرژی می گردد.

او با اشاره به اینکه حساسیت فصلی از راه تنفس، خوردن و آشامیدن وارد بدن می گردد گفت: مصرف ویتامینB,ویتامین A و چای سبز به دلیل آنتی اکسیدان علائم التهابی را کاهش می دهد.

م

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

چای قند پهلو: چای قند پهلو، یک مجله خانوادگی است برای همه سنین

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 مرداد 1400 گردآورنده: hodablog.ir شناسه مطلب: 418

به "انتخاب مواد غذایی تاثیرگذار در بروز حساسیت فصلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انتخاب مواد غذایی تاثیرگذار در بروز حساسیت فصلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید