انتخاب مواد غذایی تاثیرگذار در بروز حساسیت فصلی

به گزارش وبلاگ دیدگاه، یک کارشناس تغذیه گفت: در فصل بهار استفاده از مواد غذایی اگر آگاهانه انتخاب نشود منجر به آلرژی خواهد شد.

انتخاب مواد غذایی تاثیرگذار در بروز حساسیت فصلی

عاطفه صوفی کارشناس تغذیه در گفت و گو با خبرنگار از گفت: در فصل بهار از هر نوع مواد غذایی استفاده نکنید چون بعضی از سبزیجات آلرژی زا هستند.

صوفی با بیان به اینکه مصرف ماهی های چرب مانند سالمون اسید های چرب امگا3دارد و باعث کم شدن بعضی علائم آلرژی می گردد اضافه نمود: مصرف قارچ و گوجه فرنگی و کرفس باعث سوزش گلو و آبریزش بینی در فصل بهار می گردد که باید مصرف آن ها کاهش یابد.

صوفی گفت: مصرف قارچ، گوجه فرنگی، کرفس، باعث افزایش هیستامین در بدن و تشدید علائم آلرژی می گردد.

او با اشاره به اینکه حساسیت فصلی از راه تنفس، خوردن و آشامیدن وارد بدن می گردد گفت: مصرف ویتامینB,ویتامین A و چای سبز به دلیل آنتی اکسیدان علائم التهابی را کاهش می دهد.

م

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "انتخاب مواد غذایی تاثیرگذار در بروز حساسیت فصلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انتخاب مواد غذایی تاثیرگذار در بروز حساسیت فصلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید