طرز تهیه سوپ قارچ و خامه مجلسی

به گزارش وبلاگ دیدگاه، سوپ قارچ و خامه به دلیل حضور قارچ و خامه به لحاظ طعم و مزه از انواع سوپ گوی سبقت را دزدیده است و با دستور پخت ویژه طعم آن را چند برابر کنید.

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه مجلسی

سرویس آشپزی - در اصل سوپ ها در گذشته خود غذایی کامل بوده اند که اساس آن ها برپایه، گوشت قرمز، گوشت ماکیان، گوشت خوک یا ماهی بوده است. شکل فعلی سوپ و مواد تشکیل دهندهٔ آن قدمت چندانی ندارد و به قرن 19 باز می گردد.

سوپ مایعی خوراکی و گرم می باشد، که از مواد غذایی مختلف نظیر آب، سبزیجات، گوشت، گوشت چرخ نموده، روغن، ادویه، نمک خوراکی و دیگر افزودنی ها تهیه می گردد. علاوه بر این، سوپ به صورت خورشی پیش غذا برای بازشدن اشتهای افراد سرو می گردد.

به طور کلی سوپ ها به دو نوع کلی تقسیم می شوند

  • سوپ های رقیق
  • سوپ های غلیظ

سوپ قارچ و خامه

از خوشمزه و غلیظ می توان به اشاره نمود؛ مواد اصلی آن قارچ، جو پرک، خامه و شیر می باشد که با حضور سبزیجات معطر مثل جعفری طعم آن صد چندان خواهد شد. دستور پخت ویژه سوپ برای داشتن طعم بسیار عالی در ادامه خدمتتان ارائه خواهیم شد.

دستور پخت برای 4 نفر و مدت زمان پخت 40 دقیقه می باشد.

مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ و خامه

جو پرک1 پیمانه
قارچ400 گرم
پیاز1 عدد کوچک
کره100 گرم
آب مرغ3 پیمانه
خامه1 پیمانه
نمک و فلفلبه میزان کافی
جعفری (سبزی معطر)به میزان کافی
شیر1 پیمانه

دستور تهیه سوپ قارچ و خامه

  1. ابتدا پیاز را خرد کنید و در تابه سرخ نمایید.
  2. قارچ را خرد نمایید و در تابه جداگانه کره را آب کنید و قارچ را با کره تفت دهید.
  3. آب (1 پیمانه) و آب مرغ و جعفری خرد شده را به پیاز سرخ شده اضافه کنید (مواد را داخل قابلمه بریزید).
  4. جو پرک و قارچ تفت داده شده را نیز به مواد اضافه کنید و در ظرف را نیمه باز به مدت 20 دقیقه بگذارید تا جو پرک به خوبی بپزد و مزه قارچ به سوپ داده گردد.
  5. در این مرحله آب داخل مواد کم شده است و برای جبران آب، شما شیر را اضافه نمایید.
  6. نمک و ادویه مورد نظر را نیز اضافه کنید.
  7. پس از جوش خوردن شیر، خامه را اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه روی حرارت بماند تا سوپ شیر شما غلیظ گردد.
  8. سوپ شیر و خامه آماده سرو است نوش جان.

نکات مهم در رابطه با پخت سوپ قارچ و خامه

  • می توانید برای زیبایی سوپ از هویج و فلفل دلمه ای نیز استفاده نمایید که با ریختن جو این مواد نیز افزوده می شوند.
  • پس از افزودن خامه هر چه زمان حرارت بیشتر باشد سوپ شما غلیظ تر خواهد شد.
  • قارچی که برای سوپ استفاده می نمایید بهتر است برای خرید آن دقت نمایید تا پره های مشکی داخل کلاهک قارچ تعیین نباشد زیرا باعث می گردد رنگ سوپ تیره گردد.

قارچ سمت چپ برای سوپ نامناسب است

  • مصرف قارچ کمبود ویتامین D در بدن را جبران می کند. هر 100 گرم قارچ حدود 3 گرم پروتئین دارد. مصرف قارچ از بروز سرطان سینه و پروستات جلوگیری می کند.
  • برای تزیین سوپ از جعفری خشک یا تر استفاده نمایید.

سوپ قارچ و خامه آماده سرو

سوپ قارچ و خامه سوپ بسیار خوشمزه ای برای سفره مهمانی شما خواهد بود.

نوش جان.

منبع: ستاره

به "طرز تهیه سوپ قارچ و خامه مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ قارچ و خامه مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید