طرز تهیه مرغ سیخی ترکیه

به گزارش هدا بلاگ، کباب مرغ از غذا هایی است که بسیار خوشمزه است و طرفداران زیادی دارد. در این مطلب می خواهیم طرز تهیه نوع دیگری از این کباب را بیان کنیم.

طرز تهیه مرغ سیخی ترکیه

به گزارش ، کباب مرغ را می توان هم به صورت زغالی هم به صورت تابه ای تهیه کنیم. مرغ سیخی نوع دیگری از این کباب است که بسیار خوش طعم است و به سادگی می توان آن را در فر آماده کرد.

4 عدد سینه مرغ متوسط

4 قاشق غذاخوری ماست پرچرب و بدون آب

1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

چند حبه سیر له شده

آبلیموی طبیعی به مقدار کم

پودر سیر

پودر پیاز

ادویه پاپریکا

پودر گشنیز

پودر زیره

زردچوبه

نمک، فلفل سیاه و قرمز.

پودر هل

پودر دارچین

روغن زیتون

برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا مرغ ها را خرد کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید و مرغ های خرد شده را هم به مواد اضافه کنید و به خوبی با دست ورز دهید و اگر دوست داشتید می توانید یک یا دو پیاز را به صورت درشت خرد کنید و روی این مواد قرار دهید.

بعد از این که همه مواد با هم مخلوط شدند، روی مواد را سلفون بکشید و به مدت چند ساعت مواد را درون یخچال قرار دهید تا همه مواد با هم طعم بگیرند.

بعد از یک ساعت استراحت مواد، حال زمان پختن مرغ رسیده است. برای تهیه این مرغ از سیخ های چوبی استفاده می کنیم.

داخل سیخ های چوبی یکی در میان پیاز قرمز یا سفید، مرغ، فلفل دلمه ای رنگی و گوجه فرنگی فرو کنید و مرتب در کنار هم قرار دهید.

بعد از این که همه مرغ ها را داخل سیخ زدید، سیخ ها را داخل سینی فر که از قبل چرب کرده اید قرار دهید.

البته توجه داشته باشید که فر را هم ازقبل روشن کنید تا گرم شود و درجه فر را روی 180 تنظیم کنید.

روی سینی فر کاغذ آلومینیومی بکشید و چندتا سوراخ کنید و بعد از یک ربع، کاغذ را بردارید و از آبی که زیر مرغ هست، روی آن ها بریزیدو دوباره بدون کاغذ آلومینیومی داخل فر بگذارید تا به خوبی سرخ شوند.

می توانید یک بار دیگر آب زیر مرغ ها را بعد از چند دقیقه روی مرغ ها بریزید.

توجه داشتید باشید که خیلی آب زیر مرغ را روی مرغ ها نریزید، چون ممکن است مرغ ها سیاه شوند.

همچنین می توانید سیخ ها را داخل تابه مستطیلی هم بچینید و سرخ کنید، در این صورت نیازی به فر نیست. در این روش اول مرغ ها آب می اندازد و بعد به خوبی سرخ می شوند.

توجه داشته باشید که آبلیمو زیاد نریزید، چون باعث می شود که مرغ سفت شود.

پودر هل و پودر دارچین اختیاری است، ولی بهتر است برای خوش طعم شدن مرغ از آن استفاده کنید.

بهتر است زیر سیخ ها کاغذ روغنی نگذارید، چون مرغ ها آب می اندازند و خیلی جالب نمی شود و کاغذ پاره می شود.

منبع: تبیان

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

چای قند پهلو: چای قند پهلو، یک مجله خانوادگی است برای همه سنین

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 مرداد 1400 گردآورنده: hodablog.ir شناسه مطلب: 1560

به "طرز تهیه مرغ سیخی ترکیه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ سیخی ترکیه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید